Parkeringsplats för bakluckeloppis - Brädspelsloppis 19:e maj (Skickas ej)

Denna produkt avser hyra av en parkeringsplats för bakluckeloppis under Alphaspels brädspelsloppis den 19:e maj. Parkeringsplatserna ligger på Jakobsdalsvägen till höger om ingången till butiken. Bokade parkeringsplatser är tillgängliga från 09.30.

Referens: loppis19/5 - PPBLL

Den 19:e maj arrangerar vi en brädspelsloppis hos oss i Örnsberg. Loppisen går av stapeln klockan 10:00 och är öppen till 14:00. Det är gratis för besökare och det kommer finnas mycket goda chanser att fynda.


Om du har något du vill sälja kan du boka ett större (160cm) eller mindre bord (118cm) där du kan lägga upp dina saker. Ett större bord kostar 240kr, ett mindre bord 180kr och kaffe ingår. Man kan även boka en parkeringsplats på vår bakluckeloppis på Jakobsdalsvägen. Man kan boka max ett bord eller en parkeringsplats per person och avgiften betalas senast en vecka innan loppisen (12/5).


Loppisen är för brädspel och relaterade tillbehör. Vi tillåter inte försäljning av nya produkter i obruten förpackning som finns i aktuellt butikssortiment. Loppisen riktar sig främst till privatpersoner men vi tar även emot förfrågningar från företag och organisationer. Förfrågningar skickas till info@alphaspel.se.

180 kr
4 i butiken
Produkten befinner sig i vår butik.
Det går bra att beställa den via postorder,
men internleveransen till vårt postorderlager kan ta upp till två arbetsdagar.
Denna produkt kan inte skickas. Detta beror antingen på att den är alltför skrymmande, eller att den enligt avtal med tillverkaren endast får säljas över disk i butiken.

Ett av skandinaviens bredaste spelutbud med över 60.000 olika artiklar i lager

Fraktfritt inom Sverige från 1500kr (gäller ej skrymmande varor)

Spelrum med över 100 sittplatser och aktiviteter varje kväll

 Recensioner på Facebook:
 4,9 av 5
Följ oss på Facebook

Recensioner på Google:
 4,8 av 5
Läs våra recensioner